2006/10/29

Ostetaan: Vogue knitting Fall 06

Kaipaan siis Vogue Knitting Fall 06 -lehteä. Lehden kannessa on tummahiuksinen nainen valkoisessa paidassa. Voin tarjota vaihdossa esimerkiksi Vogue Knitting Summer 06, tai Rowanin lehdistä 30,31,32 tai 34 yhden tai sitten ihan silkkaa rahaa. Tai vaihto vaikka kiloon Suuri Käsityö lehtiä. Sähköpostiosoite profiilissa. Pahuksen tontut nimittäin ovat syöneet tuon minun ostamani lehden.

I'm looking for Vogue Knitting Fall 06, on the cover is dark haired woman in white shirt. In exchange I offer Vogue Knitting Summer 06, or some finnish knitting/handcraft magazines, international money transfers are bit too difficult. Also Rowans 30,31,32 or 34 are options, but they are on a bit heavy side to ship internationally to make it sensible. You can find my email address in my profile. Darn gnomes have eaten my copy of it.

6 comments:

SNY said...

Huomenta SNY:ni suomen posti otti vastuulleen paketin sinulle perjantaina, toivottavasti ei haudo sitä kovinkaan kauaa...
Anteeksi että on kestänyt.
Hmm vai VK FAll-06 on hukassa, seurailen tilannetta

zeska said...

Toivottavasti eivät, mutta tästä voi tulla vielä seikkailu: postimme muutti uuteen paikkaan lokakuun alussa asiamiespostiksi ja sen sijainti on vähän arvoitus =).

Sari said...

Voitit arvonnan blogissani! Laitan jotain käsityöaiheista palkintoa tulemaan :)

zeska said...

Kiitos SNY! Paketti tuli eilen pitkän ja synkän illan päätteksi. Blogaan siitä kunhan minulla on hetki taas aikaa hengähtää ja energiaa blogata :)

AnneV said...

Kukkuu! Ootko jo saanut Voguen? (se sukkanumerohan kai nyt on kyseessä?) Mulle on käynyt vähän hassusti, eli tilasin Voguen ja kuvittelin että tilaus ehtisi alkaa vasta seuraavasta numerosta ja ostin irtonumeron sitä ootellessa. Eikö mitä, nyt oli sitten postiluukussa toinenkin Vogue. Niin että kuis olis?

zeska said...

Vastaan muuten tännekin, Annev! olen yrittänyt saada yhteyttä sinuun, kyllä tuota Vogueta haluaisin.