2006/10/06

Vähän lankaterkkuja


Koska en tänään ainakaan aamulla jaksa kirjoittaa uutta matkapäiväkirjaa, laitan lankaterveisiä ja esimakua tänne. Samalla kuva palvellee tunnelmakuvana eilisestä neuletapaamisesta.

Because I really don't feel like posting more travel pics right now, I'll post a preview of some yarn I got in Japan and something that is becoming of it. At the same time you'll get the feel of yesterday's knitting group meeting.

4 comments:

Hanna said...

Ihanaa lankaa toit mukanasi, olisinpa eilen pääsyt tapaamiseen tuota tunnustelemaan. Millainen on lankojen hintataso Japanissa?

juuli said...

Kiitos japanin-matkakertomuksesta. On ollut mielenkiintoista lukea, ja enenkaikkea katsoa kuvia. Lanka on muuten ihanaa, onko se Noro Kureyonia?

Gehenna said...

onpa herkullisen näköstä lankaa. ja mä ootan kieli pitkällä täällä että jaksat kirjotella lisää matkapäiväkirjaa ja laitettua kuvia. tämmöselle suomen-juntille niin äärettömän mielenkiintosta, itte kun ei ikinä mihkään pääse :))

zeska said...

Lanka ei ole Kureyonia, ja sen hinta oli noin 1200 yeniä. Langat yleisesti olivat melko edullisia, jos olivat sikäläisiä ja sitten tuontilangat tuntuivat olevan samoissa hinnoissa kuin Suomessa. Kannattaa muistaa että yenin kurssi oli meille melkoisen edullinen.