2006/10/07

Päivä 5

Ei, edellisen viestin lanka ei ole Kureyonia. Se on kylläkin Noron lankaa ja Helsingin neuletapaamisessa olleet saivat hypistelläkin sitä. Palaan asiaan tarkemmin kunhan pääsen siihen päivään, jolloin ostin ne.
(Note: I'll still keep posting these travel pics in Finnish to get it done. The yarn isn't Kureyon, but I'll post more about it when I get to the day I bought it)


Päivältä ei minulla ole kuvia aiemmin. Mutta tänä päivänä oli aika jättää Tokio selän taakse ja lähteä Kiotoon. Saavuimme Kiotossa hotellille iltasella ja lähdimme katsomaan Kiotoa kävellen. Olimme samassa hotellissa kuin mieheni oli ollut yksin matkaillessaan, eikä huone ollut niin pieni ja ankea kuin olin kuvitellut. Toki huoneessa oli huomattavasti vähemmän luksusta kuin edellisessä hotellissa (kuten mm. kylpyamme, johon mahtui juuri ja juuri istumaan ja vessanpönttö, joka oli Hyvin Ahtaasti siinä vieressä, mutta kun hotelliin on tultu lähinnä nukkuakseen, ei asialla ole juurikaan väliä). Ohessa "kaunis auringonlasku" Kiotosta, eli aurinko oli näkyvissä horisontissa, kunnes odotimme kaksi autoa päästäksemme hiljaisen tien keskelle kuvaamaan. No, aurinkoa ei näy ja tämä onkin yksi asia eteläisimmissä maissa mikä ei ole niin kivaa, auringonlasku kun tuntuu kestävän ehkä vartin.


Vuoria. Tässä vaiheessa olen iloinen siitä, että matkaan saimme mukaan paremman kameran, jolla pystyy ottamaan hämärässäkin näin hyviä kuvia ilman suurempaa säätöä.


Jokivarsi hämärässä, saavuimme tänne muutaman korttelin päähän hotellistamme ja istahdimme katselemaan maisemia.

Pimeyttä ei tarvinnut kovin pitkään odottaa. Kuvassa kummallisen tasaisin välimatkoin olevat ihmiset ovat ilmeisesti jonkin elokuvan tai televisiosarjan kuvauksista, seurasimme näitä kuvauksia varmaankin tunnin.


Tämä takasi mukavasti yksityisyyden, putous kohisi sen verran etteivät jutut kovin kauaksi kuuluneet, vaikka tuskimpa kovin moni olisi suomea ymmärtänyt. Kaikenkaikkiaan hyvä päivä.

No comments: