2006/11/03

Miten SNY näkyy elämässäni?

Jo nyt tahdon sanoa SNYlleni että kiitos tästä kaikesta mitä olet osannut minulle keksiä!


Sain SNYltä tuossa alkuviikosta paketin. Ihanaa oli saada ylläriä kun taivaltaa kamalasta tuiskusta kotiin ja vilua väristen saapuu kotiin vastassa nälkäinen mies ja kissa. Paketissa oli tätä lankaa, josta vasta nyt päivänvalolla sain selvää onko se harmaata vai sinervän harmaata. Tekeillä on itselleni lyhytvartiset sukat, joita kulutan melko paljon ja nyt kylmemmillä keleillä tarvetta taas on. Toivottavasti tästä riittää jopa kahteen pariin, mutta jos ei niin yhdistän varmaan jotain toista jämälankaa jälkimmäiseen pariin. Niiden kanssa voisi jopa kokeilla kärjestä aloittamista. Huomatkaa kuvassa aamiaislautasen alle hautautnut suloinen kortti, jossa Kaustinen kavereineen esiintyy. Jaettu ilo on todellakin moninkertainen!

My SP sent me a lovely package in the beginning of the week. Here you can see the sock knitting yarn serving its purpose and becoming short socks for me. I hope the two balls will be enough for two pairs, but I'll start from the toes the next one so I'll be able to use some other leftover yarn to compensate. You also beneath my breakfast plate can see the card my SP added to the packed, and yes, shared joy is truly an even greater joy!

Tämä on jo aikaisemmasta SNY paketista. Raukkaparka on joutunut useamman neulomisonnettumuuden kohteeksi, siitä piti tulla heti silloin jo käsineet, mutta hassustipa kävi. Tämä neuloutuu kyllä vielä, mutta mikä siitä tulee niin on vielä arvoitus. Kuvassa sen kaverina on ikean halpoja energiansäästölamppuja ja kovia orvokkikaramelleja, joita sai Kluuvissa olleesta ranskalaisesta herkkukaupasta. Viimeisiä pitää säästää, näitä ei taida enää löytyä Helsingistä?

This is the alpaca my SP sent me earlier. The poor thing has been the victim of many knitting accindents. I planned to knit a pair of gloves out of it when I got it, but what is will now become is still a mystery. You also can see lamps that use very little energy and lilac-caramels I got from french delicacy store in Kluuvi a while back. I'm trying to save the last ones, I think they are not available in Helsinki anymore.


Palataan jälleen pöytäni luo. Kuvassa näkyy muutama tapaturmaneule, jonka takia se alpakka on edelleen neulomatta. Pääsyy on keskellä oleva vihreä Lanett ja taustalla siitä tehdyt käsineet. Lasin (mehua aamiaisella) läpi häämöttää valkoinen Lanett, jolla oli roolinsa näissä käsineissä. Lisäksi kuvan vasemmasssa laidassa on kerä Trekking XXL:ää, josta on tulossa miehelleni sukat. Välissä on kissaherkkupalapurkki, josta on vielä muutama jälellä, sillä herkkusuinen kattimme on dietillä. Sekun painaa kokonaiset kahdeksan kiloa. Lisäksi kuvassa on nähtävissä vihreästä lankakerästä oikealla Vogue knitting on the go! -sarjan "Crocheted scarves two", jonka sain nyt SNY:ltäni. Ihana kirja, ihania virkkausideoita. Samasta sarjasta minulla jo on lapaskirja ja nämä todella ovat matkalle sopivia, pieniä ja kovakantisia, joten ne saa laukkuun mukavasti. Vogue knittingin alla on Guy Gavriel Kayn "The Darkest Road" joka on Fionavar tapestry trilogian viimeinen osa. Sain sen loppuun eilen.

Here are few of the knitting accidents the alpaca had to face. In the middle, green Lanett which became gloves. Behind the juice glass is white Lanett which also took part in this accident. On the right, Trekking XXL which started to become socks too early. And if you could look up you would see pair of alpaca mittens knitted out of Drops alpaca, in very similar color but lighter to the alpaca earlier. Also, on the right of the Lanett you can see Vogue Knitting on the GO! Crocheted scarves two which my SP sent me! I have the mittens two already. Beneath that is Guy Gavriel Kay's "The Darkest Road", part three of Fionavar Tapestry trilogy which I finished last night. The whiskas cat treats are almost eaten, but they are taking this long since the cat is on a diet. He weighed 8 kilograms.


Lisäksi SNY:ltä sain kaksi magneettia, ihanan enkelinsiipisydämen, joka pääsi kunniapaikalle keittiöön ja tuon mustasilmäisen eläimen, joka taitaa olla koira.

My SP sent my two magnets, a beautiful angel winged heart which is in the middle on the parade spot and the black eyed animal which I think is a dog.

Edellisellä kerrallahan SNY lähetti ihanan korukirjan, joka on tässä neulekirjastoni kanssa hyllyssä. Kuvassa näkyy myös tuo Vogue Knittingin lapaskirjani, sekä muutama muu neulekirja, joita on tässä jonkin ajan kuluessa kerääntynyt tänne.

Last time my SP also provided for my bookself, it is the jewellery book here with my knitting books. You also can make out the other Vogue knitting book I have.

1 comment:

sny said...

Kivaa että paketit ovat miellyttäneet sinua :) Nyt on viimeinen haaste sitten käsillä, tämä on ollut kivaa... Ei enää kauaa kun salaisuudet paljastuu :D