2006/10/02

Matkakertomus Japanista, päivä 1


Näyttääkö tutulta? Niin pitäisikin, sillä aikaisemminhan kun laitoin tänne kuvan, jonka kanssa kerroin lähteväni Japaniin, kuvassa oli juna-asema. Tässä kuvassa on Yamanote, jolla matkustimme Nipporin asemalta Tokyon asemalle. Lentokentältä tulimme Keisein junalla, josta tosiaan vaihdoimme Yamanoteen tuolla. Tässä vaiheessa olo oli vähintäänkin hikinen, pitkät housut jalassa ja kuumassa junassa seisoneena.



Tässä on se pakollinen "minä Japanissa" kuva. Löysimme viimein ulos juna-asemalta (tässä vaiheessa vielä väärällä puolen rataa) ja aloimme suunnitella tietä kohti hotelliamme Ginzassa. Parempi olisi tietenkin ollut jäädä Yurauchon asemalla, mutta koska kaikki karttamme olivat huolellisesti pakattuina, päädyimme suhteellisen turvalliseen vaihtoehtoon ja kävelimme täältä, sillä matka ei ollut juurikaan pidempi.


Päivä oli sunnuntai, ja taisi olla vanhustenkunnioittamispäivä. Ginzassa isohko katu oli pätkältä suljettu liikenteeltä ja muutenkin oli mukava päästä perille. Täällä palloilimme loppuillan ja päädyimme syömään intialaista ruokaa kokonaan kasvisruokaa tarjoavassa ravintolassa. Voimmekin suositella intialaista muille kasvisruokaa Japanissa kaipaaville.



Lopuksi vielä kuva hotellimme vessasta. Ihanaa luksusta, välillä toivoisi että omakin vessa kotona olisi ihana ja kaunis eikä ainakaan niin nuhjuinen ja suihkuverhon tarpeessa oleva kuin nykyään.

(I'll be writing these travel diary (matkakertomus in Finnish) entries in Finnish at first and translate them later on)

1 comment:

Unknown said...

Kiva, että oli mukava reissu.

Ja kiva että tulit ehjänä takaisin :)