2007/08/07

Skewed order


Pyöröpuikkoni ovat pitkään majailleet neulekorissa, laatikossa, pöydällä ja tökittynä erääseen viattomaan lankakerään pöydälläni. Tämä on aiheuttanut kaikenlaista epätoivoista toimintaa neulojan kotona kuten ylimääräisten puikkojen ostamista koska jotkin niistä eivät vain löydy ja ahkeraa penkomista jos ne sittenkin löytyisivät. Lisäksi lankakerä muistutti enemmän siiliä kuin punaista pirkkalankaa johtuen sojottavista puikoista, joten päätin tehdä asialle jotain. Kaiken muun hyvän lisäksi kun puikot on järjestetty tähän puikkokoteloon, ei kissani pääse järsimään pyöröpuikkojeni letkua. Toteutus on neulojan kärsimättömyyden ja oikotiehakuisuuden takia hieman vino, mutta ainakin puikot ovat nyt jonkinmoisessa järjestyksessä.

My circular needles have for a long time been lying around the house. In my knitting baskets (yes, plural since I have one my the couch and one by the desk), in drawer, on my desk and most recently mostly stuck into an innocent ball of yarn. Problem is that on the ball of yarn they are a total tangle and the cords are out there for my cat to chew (yes, he really loves to play with my circular needles). I decided to sew this for my needles and it seems to work just fine, even if it is a bit more than little skewed.

3 comments:

Raisa said...

Onpa tosi kaunis! Ihanaa tuo violetti kangas. Olen miettinyt että onkohan vaikeaa tehdä pyöröpuikoille oma puikkokotelo, kun ne ovat kuitenkin hankalamman muotoisia kuin sukka- ja pitkät puikot. Jotain puikkoja voi olla monta, mutta kuitenkin letkut voi olla eri mittaisia jne, millainen järjestys sulla tuossa on?

zeska said...

Järjestys on vähän hatusta temmattu, periaatteessa perustuu pelkästään siihen että mitä lyhyempi letku puikoissa on, sitä ylempänä ne ovat kotelossa - puikon kärjistähän näkee aika silmämääräisesti sen koon kun tuossa on vain puikkoja koissa 2-4 mm (käytän äärimmäisen vähän muun kokoisia puikkoja).

Jenneke said...

Hi Eva! Got the sockapalooza socks and LOVE them! I love the colorway, the yarn and the pattern and they fit too! wish I could take a picture of them, but my camera is in the shop. Thanks very much for taking the time to make them and thank you for the beautiful bracelet. Greatings from Holland