2014/07/14

Kesällä vuonna 2013

(Samat kuvat ja tapahtumat ovat olleet esillä Facebookissa feedissä vuoden 2013 aikana, kirjailen ne vaan myös tänne ylös)


 Kesällä oli aikaa käydä isäni kotiseudulla Pohjois-Karjalassa. Kuva kesäpäivänä Nurmeksentieltä, matka on jo takaisin kohti Juukaa. Kävimme kiertämässä paikallisen rapakon Lieksan ja Nurmeksen kautta. Reissulla tuli myös juotua tinkimaitoa, syötyä itsetehtyjä tuoreita sultsinoita, haravoitua heinää seivästämistä varten ja kalastettua pari pikku fisua illalliseksi. Hyvä kesä, eikä nyt niin kovasti edes hyttysiäkään ja teltassakin sai nukkua raittiin yön.


Lähdin myös mukaan Helsingin edustan vesiin miehen sukellusseuran paatille Dekolle. Tutustuin sukeltajiin ja kiikuin aallolla kun toiset seikkailivat pinnan alla. En ole edelleenkään varma olisi pinnan alla lilluminen itselleni sopivaa touhua, mutta rannalla ja veneessä ja pinnalla on hyvä olla ja keinua. Mitäpä muutakaan sitä tekisi kauniina kesäpäivänä?


 Kesällä oli myös Villavyyhdin kesäpäivät Villingissä. Paikalla meidät hurmasi mm. tämä nuori ja karvainen ystävä sekä ehkä vuoden paras neuleseura, lämpimät päivät, Fentimansin inkivääriolut ja vapaavirkkaus. Saattoi joku hurahtaa ystävänauhojen punontaankin.

Niin, niitä aiemmin mainostettuja sultsinankuoria paistettiin näin, mummolan hellalla.

No comments: