2009/03/12

Ravelryvaihtopaketti


Onko paljon ihanampaa sanaa kuin ravelryvaihtopaketti? Sain eilen vaihtoemon kautta tietää, että pakettini olisi postissa ja tänään päivän mittaan vahdin että joko joko joko se olisi saapunut lähipostiimme. Kipaisin sinne rivakasti töistä ja mitä ihanuuksia sainkaan! Ei hätää parini, vaikka sanotkin, että olin vaikea niin onnistuit vallan mainiosti, nämä tulevat varmasti käyttöön.

Paketissa oli: kaksi vyyhtiä Araucania Rancoa ihanana tummanviolettina, kaunista tummanvihreää kissasukkalankaa (Schoppel-wollen Admiralia), Fazerin sinistä (tykkäisin teestä, en kahvista, oli näköjään unohtunut, mutta teetä minulla onkin kaapissa toisin kuin suklaata...), Cookien sukkaohje ja tilpehööridelfiini. Onkohan parini nähnyt työpöytäni, jossa on kroonisesti pitkin mittanauhoja, silmukkamerkkejä, kokoontaitettavia saksia sun muuta kun laittoi delfiinin tänne? Vielä olisi kuulemma tulossa sähköpostissakin huiviohje!

1 comment:

Anonymous said...

Kiva, että paketti oli mieluinen. Viimeistään siinä vaiheessa, kun on antanut paketin postin tädille, tulee se kamala fiilis, että salainen lahjottava ei tykkääkään paketin sisällöstä.

Itse pidän kaikesta, mitä paketti piti/pitää sisällään, joten uskalsin vain toivoa, että Sinäkin pidät. Ja huomenna tosiaan tulee vielä sähköpostia... =)