2009/02/01

Vapaana


Blogi on ihan rehellisesti viettänyt lomaa tammikuun ajan. Blogattavaa olisi ollut, mutta kirjoittaminen on tuntunut väkinäiseltä. Joskus rento lokoilu on ilmeisesti hyväksi, sillä jälleen on pää täynnä ideoita ja energiaa niistä kertomiseenkin. Blogikissakin osaa nukkua välillä vapaamuodostelmassa, niin miksei blogaajakin.

The blog has been on a vacation for the month of January. There has been stuff to blog about but no real intentive to actually write about them. It seems that loitering for a month is good, since once again my head is full of ideas. Even the cat knows how to do some freestyle resting.Käsinkehräämääni lankaa, joka on itselleni niin mieleinen että siitä tulee ensimmäinen oikea neuleeni itsekehräämästäni langasta. Harjoittelin langalla navajo-tyylistä kertausta ja langan värit liukuvat väristä toiseen pehmeästi. Jos ehdin, lopputulos on nähtävissä tulevassa Ullassa!

This if the first my own handspun that I've actually knit into something real and usable. I navajo plied it and the colours slide softly from one to another. If I have the time to finish this knit, you'll see the results in the next issue of Ulla!

Lopuksi hieman lankapornoa, Colinetten Cadenza -kokoelmani uusimmat jäsenet. Enää ei riitä kerätä Jitterbugia ja Novitan Floricaa, nyt on löytynyt uus keräilylanka.

These are the new additions to my Colinette Cadenza -stash. It is no longer enough to collect Jitterbug ja Novita Florica yarns. I wonder what yarn I'll collect next?

3 comments:

Hanna said...

Kyllä kissan makuupaikka tarvitsee erilaisia lankoja pehmikkeeksi.

Päivi said...

Onnea ja menestystä uudelle puheenjohtajalle.

Hanna said...

Voin ottaa uudet jitterini mukaan torstaina, jos olet kiinnostunut.