2008/07/13

Toiset osaa ja toiset ei


Edellisen viestin alpakkasilkki vasemmalla (Ilun My boy lollipop jos muistan oikein) ja oikealla Juulin värjäämää merinoa. Onnistuneet värit ja sen sellaista.

The alpaca silk from last post on left (dyed by Ilu) and on right some merino dyed by Juuli. The colours are beautiful and so on.

Tässä amatööri (zeska ja erilaista merinoa yms) asialla. Aika mielenkiintoinen värikokemus, värjäsin jo päälle sinisellä, palataan asiaan kun langat ovat kuivuneet.

Some merino dyed by an amateur (zeska herself). Quite an interesting colour experience. I dyed over this mess with blue already, I'll return with this once it has dried.

2 comments:

Hanna said...

Minun kehräystäni luultiin ensikertalaisen työksi tuolla Tour de Fleece-ryhmässä. Onneksi eivät ole nähneet niitä ensimmäisiä yritelmiäni, olisivat varmaan luulleet kolmevuotiaan tehneen sen langan.

Minua on aina mietityttänyt värjättyjen topsien värin järjestäytyminen langassa ja en oikein tiedä miten niitä pitäisi kehrätä, että langasta tulisi juuri sellainen harmoninen kokonaisuus.

Lankakomero said...

Minusta toi punakirjava on ihan hyvännäköistä ainakin vyyhdillä, mutta voihan olla, että se värjäämällä vielä paranee.