2007/03/03

Ihan kiva kurssi

Olin Ihan kivan kaupan massakurssilla, ihan alkeita ja perustekniikoita opeteltiin. Tällaisia syntyi, olen melko tyytyväinen tulokseen. Toisaalta kaipaisi visiota siihen mitä tekee ja toisaalta pitää näitä tekemiään kivoina. Kuulemma minun pitäisi olla tyytyväinen itseeni, mutta kun kaiken kanssa vaivaa sellainen puolittainen tunne että "tämä ei nyt ihan ole sitä mitä kaipasin itseltäni". Kurssi oli kiva ja opin siellä paljon perustekniikasta.

I was at a polymer clay course for beginners and I managed to make these. I like them, but I'm still missing something. The little vision is missing. I've been told to be happy with what I do, but still there is something bothering me. I liked the course a lot, and I learned a lot and do like what I made, but I wish I were able to tell what is bothering me.

5 comments:

verano said...

Ihania! Erityisesti noi puna-vihreät kukka(?)kuvioiset.. :)

Roora said...

Todella kauniita ja ihania. :) Tykkään kanssa niistä puna-vihreistä paljon.

Suzanne said...

They seem fantastic to me. But acknowledging that lack of complete satisfaction, wrestling with it, and resolving it is the essence of creativity.

Pörrö said...

Ei sitä roomaakaan päivässä rakennettu.

Suhteessa aikaan mitä olet käyttänyt massailuun olet imenyt jo useamman vuoden edestä oppia itseesi.

Minä en löytänyt näistä helmistäsi mitään virhettä. Molemmat setit olivat huolellisesti tehtyjä ja värit sekoitit aivan loistavasti. Lisäksi sait tehtyä tasakokoisia pyöreitä helmiä mikä on - oikeasti - suuri saavutus myös pidempään massailleelle.

Mitä taas tulee visioihin: voidakseen toteuttaa omat visiot pitää tuntea materiaalia jo aika paljon. Aika harva aloittaa langalla ja puikoillakaan siitä, että suunnittelee täysin uutta pitsimallistoa sarjoitettuna viiteen kokoon. En minäkään kaikkia visioitani valmiiksi asti saa enkä läheskään aina tee tai saa tehtyä sitä mitä luulen haluavani tehdä. Mitä enemmän oppii sen monimutkaisempia visioita osaa kehitellä - ja aina osaa alittaa oman rimansa. Sen kanssa osaa elää joinain päivinä paremmin kuin toisina.

Olet loistava. Älä vaadi itseltäsi asioita joita et vaatisi muiltakaan.

Heidi said...

Todella ihania helmiä, voisko joku selittää miten ton kukka kuvion saa tehtyä=) nim.merk. itseoppinut
Ja mitä eroa on premo askartelumassalla ja cernit massalla?