2014/12/01

Joulukuun 1.


Olin ajatellut jättää tänäkin vuonna jämälankavillasukkakalenterin väliin (osittain koska suhtaudun varsin agressiivisesti jämälankoihin ja sukkajämiä ei nyt ihan sukkaparillista moniväriraitaisiin sukkiin loju pitkin), mutta niin vain tänään kun vilkaisin Missä neuloimme kerran... -blogin päivitystä inspiroiduin minäkin. Suosikkilevyksi olisi oikeastaan pitänyt valita kesällä paljon soinut Musen The Resistance, mutta en näin iltasella jaksanut kaivella sitä esille levyhyllystä ja no, samoihin lankakeriin sopivasti oli esillä viime viikkoina podilla pyörinyt Rautakantele.

Sukan kärki: Fleece artist BFL sock värissä Silver, 72 silmukkaa, viimeiset neljä lisäyskerrosta välikerroksilla ja keskelle 16 s 8-aloitus
1. raita: Lanitium ex machina Mt Ulla Frozen

Hömppäjoulukalenterista löytyi mantelikäsivoide, aiemmin olen ollut tiukan sitoutunut tästä valikoimasta hamppukäsivoiteeseen, mutta ehkä tämän tuoksu on hyväksyttävämpi lähiympäristölle.

2 comments:

Lammas said...

Mulla taitaa olla sama kalenteri! Itsekin olen yleensä käyttänyt hamppukäsivoidetta, mutta ei tämä mantelikaan ole hulliumpi.

Eeva Saviranta said...

Kalenteri vaiktutaa mukavalta, päätin kokeilla tällaista tavissuklaakalenterin sijaan ihan itsensä hemmotteleminen mielessä.