2014/12/12

6.12. - 12.12.6.12. Itsenäisyyspäivänä synnyinmaani värit olivat niinkuin monella osallistuneella sininen ja valkoinen. Valkoisena raitana Wollmeisen pure (ainoa valkoinen sukkalankavyyhtini!), sinisenä raitana Lanitium ex Machinan Drunken sailor

7.12. Väritestin (jonka tulos on osuvampi kuin keskivertohoroskoopissa, joskin väri ei kyllä oikein kuulu omaan palettiini) tuloksella jatkoin tuolla Wollmeisen purella (ainoa, mitä tuossa ei osu on tuo matkustamiskohta - tosin voi olla, että olen matkustanut jo niin paljon, ettei se ole enää niin ihmeellinen kokemus):

Sinun värisi on

Valkoinen

Yrität aina tehdä oikein, olet idealisti ja elät vähän omassa haavemaailmassasi. Et innostu matkustamisesta ja viihdyt tutussa ympäristössäsi. Vaikka olet melko introvertti, sinulla on paljon ystäviä, koska he tietävät, että otat aina heidän tunteensa huomioon.
 8.12.  Mieheni valitsi suosikkivärikseen (annetuista vaihtoehdoista) kellanvihreän Yarngrimoiren BFL-sockin värissä The DIP (yellow remix)

9.12. Siniharmaata ja värikästä Colinette Jitterbug slate, niitä vanhempia ja pienempiä vyyhtejä. Väri muistuttaa minua Itämerestä nähtynä laivan ikkunasta ja Legolandin värikylläisyydestä. En ole varma onko tämä varhaisin lapsuusmuistoni, mutta ainakin yksi niistä.

10.12. Ensin mieleen tuli "En etsii valtaa, loistoa", joka on ehkä joululauluista joululauluisin itselleni, mutta se ei suoraan inspiroinut mitään väriä. Piporadio onneksi palkitsi ja heti seuraavaksi saimme nauttia klassikosta "Petteri Punakuono", joten raidaksi tuli Lanitium ex Machinan Ruby of the Dream kingiä.

11.12. Tänään neulottiin suosikkipuun lehtiä. Oma suosikkini on ehkä vaahtera, mutta sitä ei kauniisti saanut mahtumaan 11 kerroksen raitaan, joten piirsin sitten itse lehden (9 s leveän, koska neulon 72 silmukan sukkia) ja neuloin toiseksisuosikeimman lehteni eli mielikuvituksesta löydetyn. Pohjavärinä kärjissäkin ollutta Fleece artistia ja mieheni suosikkiväriksi valitsemaa Yarngroimoirea.

12.12. Väri lenkkipolun inspiroimana oli haastava ajatus. En varsinaisesti lenkkeile eikä normaali ulkoilunikaan ulotu minnekään minkä miellän lenkkipoluksi. Useasti tulee lähdettyä kävelemään kotoa keskustaan laser-säteen viitoittamaa reittiä tai vaikkapa Töölönlahden rannalle. Päädyin Yarngrimoiren "Kävelen vaan" kaupungilla kävelyn teemalla.

No comments: