2007/06/29

Sockapalooza update

My sockapalooza socks are progressing nicely. The bottom one is already at heel flap and the top one is closing in on it. These are slightly modified version of the Interweave Knits' Merino Lace socks, these are knit toe up (to make my Colinette Jitterbug last as long as possible), the lace patterns are switched around a bit (to decrease the number of stitches, since I'm knitting these 14 stitches on a needle (five needles, so that is 56 stitches)). So far, I'm loving them.

Other updates on my knitting projects are at Finnish Bayerische KAL and Finnish Eris-KAL.

Nämä ovat sockapalooza-sukat. Malli on muokattu Interweave knitsin Merino lace sockseista ja näissä on lankana Colinette Jitterbug. Alempi sukka on jo kantalapussa, ylempi on kohta siellä. Muutokset alkuperäiseen malliin ovat oikeastaan pienempi silmukkamäärä (yhteensä 56 silmukkaa), joten järjestelin pitsimalleja vähän uusiksi ja langan riittävyyden varmistamiseksi aloitin sukat kärjestä. Sääli etteivät nämä jää itselle...

Muita päivityksiä neulomuksiini löytyy Baijerilais-KALista ja Eris-KALista. Edellisen viestin sliparista on luvassa parempia kuvia syksyllä, sillä yritän tarjota sitä Ullaan ja näin kun täällä on vain surkea kuva siitä säästyy edes pieni yllärin mahdollisuus.

3 comments:

Kate said...

Just gorgeous! I have got to get me a subscription to IK. Beautiful work!

prunila said...

I love the socks and the pattern!!!
Congrats!!!

Jenn said...

Those are stunning!