2007/04/29

Pendant

Massailin tällaisen tänään Premosta. Itse pidän Premosta enemmän, koska sen käsittelytuntuma on joustava, eikä se tahmaa ollenkaan samaan tapaan kuin Cernit. Lisäksi Premon väreistä on helpompi sekoittaa uusia värejä, käsittääkseni johtuen siitä, millaisia väripigmenttejä on massoissa käytetty. Kommenteissa massailuohjeista kyselleelle voisin neuvoa Ihan Kiva Elämä -blogin, jossa on parhaan tuntemani suomalaisen askartelumassailijan perusohjeita suomeksi. Erikoisesti blogin kategoria "Askartelumassat" sisältää neuvoja ja kuvia. Ylläoleva riipus on tehty ohjeella "Massoja ja maaleja 1". Omat kukkani on tehti yksinkertaisena millefionia, niin että pinoon on laitettu kahdenvärisiä massalevyjä, pino soikistettu ja sitten leikattu pätkiin, jotka on aseteltu ympyrään kukan muotoon.

I made this today with Premo polymer clay. The technique is really basic and it is described in "Ihan Kiva Elämä" -blog in finnish at "Massoja ja maaleja 1 (Clays and paints 1)" -tutorial.

5 comments:

muoriska said...

Moi,
näemmä siekin pääsit sinne sockapaloozaan läpi.. :)

zeska said...

joo, blogiin ei vaan saa millään ilveellä viestiä läpi :)

Zoey said...

aivan ihana riipus. miten nuo merkit teit; keksit päästäsi vai tiedät jopa mitä tarkoittavat? :)

zeska said...

Merkkien tarkoitus selviäisi kyllä sanakirjan avulla, mutta ovat oikeasti Inkadinkado:n "Mikado"-leimasimesta, oman yksilöni hankin ihan Sinellistä.

nekkis said...

Ihanakaunismahtava! Siis ihan järjettömän nätti koru, kelpais mullekin :) En ymmärrä, miten te jotkut osaatte tehdä noita koruja, multa puuttuu kokonaan semmonen visio/idea/joku. Eilen oli pitkästä aikaa kaulassa se sun tekemä riipus, en osaa käyttää sitä muualla kuin juhlatilaisuuksissa kun se on niin kaunis.