2007/04/11

Kevät, olisiko se jo täällä?


Colinetten Jitterbug on uusi lankarakkauteni. Värit eivät valokuvaudu niin hyvin kuin haluaisin, sillä ne ovat hohtavan kirkkaat ja runsaat. Oikeanpuolisesta kerästä olen neulonut itselleni perussukat (ei kuvia koska ovat vähän no... ei niin edustuskunnossa juuri nyt kun oli pakko saada ne heti jalkaan, mutta katsotaan pyykkipäivän jälkeen jos muistan) ja näistä kahdesta suunnittelen nyt sukkia yhdessä. Varmaan varteen joku perinteinen kirjoneulemalli ja loppusukka jotain selkeää, ehkä joustinta? Taustalla näkyy nykyinen sukkaprojekti, Onlinen puuvillasukkalankaa, perussukka. Kaikenlisäksi ne ovat enemmänkin nyt Project Spectrumin värisiä, niin outoa kuin minulle on neuloa keltaista ja pinkkiä.

This is my new love in sock yarn, Colinette Jitterbug. The colours don't photograph that well, since they are very beautiful and rich. I've made a basic pair of sock from the ball on right (I think it is the colourway fire, I lost the label quite soon) and now I'm planning to mix it with the one on left which is called "Jay". I'm thinking of some quite traditional colourwork pattern for the leg and rest of the sock just something plain. On the background is my current active sock project, Online cotton sock yarn, in a basic plain stockinette sock pattern. They are my project spectrum work, since yarn is basically yellow and pink, with green highlights.

4 comments:

Hanna said...

Odotan mielenkiinnolla kuvia ja pesutuloksia, sillä tuo lanka tuntui niin ihanalta.

Kaarina_tku said...

Ihanan värisiä nuo langat!

Outi said...

Kiitos, pakettisi saapui ja pidin siitä kovasti! Mukavaa kevään jatkoa!

zeska said...

Hienoa että paketti on päässyt perille. Itse tykkään kovasti jitterbugista, pehmeää ja siloista. Pitääkin kokeilla pestä ne piakkoin.