2015/01/01

17.12. - 24.12.Sukkieni loput raidat, sain raidat valmiiksi 27.12.

17.12. Kiinalainen horoskooppini on vesikoira. Vesikoirat ovat vedestä noutavia metsästyskoiria, joten tänä raitaan valitsin vedensinistä ja ruskeaa Fleece artistin Cashbahia.


18.12. Satunnainen wikipedia-artikkeli oli Aušra. Siitä seurasin polkua Liettua -> Uuspakanuus -> Taarapita -> Muhu -> Dolomiitti -> Väri -> Violetti.


... yllättyin hieman kun Liettuan lipun artikkelista ei suoraan päässyt väreihin. Artikkelista olisi voinut jatkaa eteenpäin Neuvostoliittoon tai Vähä-Liettuan kautta Ranskan hoviin  tai Japaniin, mutta päätin palata hovista jälkiäni takaisin Liettuan sivulle ja tutustua muihin asioihin, joten päivän raidan väri oli violetti ja lankana Bremontin Camino Alpacaa.

19.12. Orkidean fuksian pinkkiä Pidän monista kukkasista, mutta olen erityisesti viehättynyt orkideojen imagosta. Erityisesti perhoskämmekät ovat nykyään halpoja ja niitä saa niin Ikeasta kuin Tarjoustalostakin, mutta silti niillä on maine vaikeina ja oikukkaina kukkina. Omien yksilöideni elämänkaarta seuranneena vaikuttaa kuitenkin siltä, että etenkin perhoskämmekän menestyksekkääseen uudelleen kukkimiseen vaaditaan lähinnä pitkäaikaista, harkittua ja huolellista kasvin hoitamisen välttelyä. Kukkaa ei tule jättää myöskään liian valoisaan paikkaan, mutta kasvista on syytä pyyhkiä pölyt viimeistään kun sen väri on harmaampi kuin vihreä. Vaaleanpunaisen pikkuvyyhdin on värjännyt Lai-Lai osaksi Sock duoa.

20.12. Suosikkivillasukkani ovat Tuilta saamani Bonesit, jotka ovat oranssihtavanpunaiset. Näiden vastaväri on sinivihreä, glitterlanka on Lanitium ex Machinan värjäämää.

21.12. Lempipiirroshahmoni? Jos ajatellaan piirrettyjä elokuvia, niin yksi rakkaimmista hahmoista pienenä taisivat olla Leijonakuninkaan Simba ja Tao-Tao. Nykypäivänä rakastan ehkä eniten Totoroa, joskin muutkin Miyazakin elokuvien hahmot ovat lähellä sydäntäni.Totorn harmaata edustaa sama Fleece Artistin BFL sock kuin sukan kärjissä.

22.12. Kotikaupunkini urheilujoukkueen värejä edustavat siniset ja valkoiset raidat Wollmeisen purea

23.12. Tähtitaivaan taustaksi neuloin Handun kimallelankaa yönsinisenä, en ole vielä päättänyt kirjoisinko jonkin tähtikuvion raidalle.

24.12. Sain blogista keltaisen ja jätin violetin.

Sukat on tämän jälkeen päätelty ja niihin on neulottu kantapäät, tätä blogausta kirjoittaessa ne ovat narulla kuivumassa langanpäiden päättelyä varten.

1 comment:

hamu said...

Tosi kauniit sukat! Pitääpi ensi vuonna itsekin koittaa osallistua haasteeseen!