2010/02/26

Sukatus jatkuu


Sisäinen sukanneulojani on tyytyväinen. Uudessa asunnossa on mukava sohva, jolla on kiva istua ja kuunnella äänikirjoja samalla kun neuloo sukkia. Kuvassa on vain osa valmistuneista sukkapareista - näitä sileitä perussukkia valmistuu enemmän kuin jaksan lisätä edes Ravelryyn. Kuvan Ranco-sukat ovat valitettavasti jo poistuneet käytöstä, koska en omaa hölmöyttäni osannut lukea vyötettä ennen pesua ja huovutin ne.

I'm one happy sock knitter. Our new home has a nice couch where I can sit and knit socks while listening to audio books. These are only a few of the finished pairs of basic socks - I knit so many of them that I don't even bother to list them all on Ravelry. The Ranco socks on the left are unfortunately no longer in use since I didn't read the label before washing them and I managed to felt them.

2 comments:

Mari said...

Vau, olisinpa yhtä tuottelias! Nytkin on kaikki villasukat pesussa :D ku niitä on selkeesti liian vähän! Noi vihreet on kauneimmat, arvatenkin juuri ne huopui... Mäkin pesen sukat koneessa. On julmaa tehdä sukkalankaa joka ei sitä kestä!

zeska said...

Ne vihreät ovat itseasiassa Nallea, eivät huopuneet pesussa. Ranco on vasemmassa reunassa kuvaa :).