2008/11/23

Rakas pallero

Kissamme kanssa koettiin tänään draaman hetkiä jälleen, kun huomasimme että sillä oli pissiongelmia laatikolla. Emme jääneet odottelemaan pitkäksi aikaa vaan suuntasimme suoraan päivystykseen, jossa onneksi pääsimme hoitoon nopeasti. Toivotaan parasta toipumisen suhteen.

We had some drama today when our darling cat had some trouble going to the litterbox again. We didn't think of it too long and left straight to the vet who we knew works on weekends. Luckily we got treatment really quickly and now we hope everything will be fine soon.

10 comments:

Hanna said...

Paranemisia karvapallerolle!

kio said...

voi reppanaa!

Villasukka said...

Oi, pikaista paranemista. Täällä toinen ei syö ja näyttää surkeaa naamaa. Katsotaan huomiseen.

makepeace75 said...

Paranemisia Yaku-pallerolle! Liekö virtsakiviä.

zeska said...

Virtsakiviähän ne, kuten keväällä. Olimme ylläpitoruokavaliolla, jonka kuvittelimme auttavan.

Ausifer said...

Pikaista paranemista!

Annoin blogillesi ruusun,joka on noudettavissa blogistani: http://www.ausifer.vuodatus.net/blog/1657521

Pikku- Kettu said...

Voi harmi! Toivottavasti kisulle saataisiin pian tepsivä hoito!

Stella said...

Paranemista, silityksiä sekä rapsutuksia suloiselle kissakaverille!

heidi said...

Heippa! Paljon terveisiä ja paranemista kauniille ja hellyyttävälle kissallesi!

Oletko kuullut Barffauksesta? Monilla on ollut hyviä kokeumuksia sen ja virtsakivien kanssa. Täällä on lisää: http://personal.inet.fi/koti/maaru/.

Meidän kissatytöt eivät barffaa, vaan ovat lihapainotteisella sekaruokavaliolla, mutta kuivaruokaa en ole viitsinyt niille antaa kuin herkuksi sen kuivuuden ja virtsakiviriskin vuoksi.

zeska said...

Olen kuullut barffauksesta. Täsmennettäköön tosiaan että emme syötä mitä tahansa kuivaruokaa, vaan virtsakivien hoitoon vartavasten kehitettyä kuivaruokaa - ja vaihdoimme nyt virtsakiviä sulattavaan ruokaan takaisin, joka jo keväällä ongelmaan tepsi. Voisimme ruokkia kissaamme kuivaruoan ohessa raa'alla lihalla, mutta vaikuttaa että ainakin markettiliha sotkee sen ruoansulatusjärjestelmää aiheuttaen toisenlaisia suolisto-ongelmia niin pysyttelemme nyt kerran aiemmin toimineeksi havaitussa ruoassa.