2008/03/28

Fair isle


Olen aina pitänyt Floricasta lankana ja viime vuosina olen keräillyt sitä varastoon mielessäni neuloa siitä villapaita. Vähitellen alkoi tuntua siltä, että lankaa olisi paidallinen ja päätin kaivella kaikki varastot esille. Yllä on alkutilanne lankavarastoni Floricoista juuri kaivelun jälkeen.

Tältä ne järjestettyinä näyttävät, kai näistä kirjoneulevillapaita tulee? Lankaa on siis 4,4 kiloa, ohutta kaksisäikeistä villaa.

Above two photos present my stash of Novita Florica (A Finnish two-ply shetland type wool). I've been collecting it now for a while with a fair isle sweater in my mind and well, I guess I should have enough by now. I dug out all of it from my stash and organized it, turns out I have 4,4 kilos of it. That should be enough for quite a large fair isle sweater.

Villamokka
tahtoi tällaisiksi sukiksi.

Sneak preview of what's on my needles, yarn by Villamokka.

5 comments:

Markka said...

Ooh. Kai kieriskelit tuossa lankakasassa?

Stricker said...

Ihanalta näyttää ... ja samalla kovalta työltä :-). Tsemppiä kutomiseen, seuraan projektia jännittyneenä. Haaveilen itsekkin kirjoneuleista, mutta aina kun sellaista teen, menee ikä ja terveys ja hermot ja jälki on epätasaista ja palaan nopeasti ruotuun ja helpompiin neuleisiin.

Martsuli said...

Taitaisi tulla parikin puseroa tuosta lankamäärästä..?

Altocumulus said...

Samaa tulin kirjoittamaan kuin martsulikin... mutta keko on vallan komea, kateeksi käy noiden muutaman hassun nyssäkkäni jälkeen. ;)

zeska said...

Kyllähän niistä paitoja riittää, varmaan ainakin neljä, ellei viittäkin. Mieheni paitaan Floricaa kaksinkertaisena taisi mennä kokonaiset 400g.