2007/09/11

Illallinen palmikkotakkia

Koska violetihtava tummansininen lanka on ehdottomasti helpoin valokuvata illalla kehnossa keinovalossa, en enää malttanut olla blogaamatta uudesta neuletakistani. Takki on melko valmis, toinen sivusauma on jo ommeltu kokonaan ja toinen puoliksi, koska minun oli saatava sovittaa sitä. Parempia kuvia on luvassa kunhan neuletakki on valmis. En meinaa itsekään uskoa että viime viikolla valmiina olivat vain hihat, nekin ovat odottaneet jo heinäkuusta. Enemmittä puheitta:

This is my latest project underway. You all know how late at night with poor artificial light it is the best of times to photograph dark blue cabled cardigan, here you go. I promise better photographs when this is finished. It is almost done and progressing very fast, last week I only had the sleeves dones (they've been that since July) and this is the way it is now.

7 comments:

Perhoneito, said...

Tosi kauniilta näyttää takki tässä vaiheessa! En malta odottaa miten ihanalta se näyttää valmistuttuaan :)

Niina said...

Kiva takki :-) Mitä sä meinaat laittaa kiinnitykseen?

Kanerva said...

Nätti takki! Mitä lankaa se on?

zeska said...

niina: Olen miettinyt laittavani kiinnikeiksi norjalaistyylisiä metallihakasia, pitäisi etureunoille keksiä "Jotain" vielä.

Kanerva: Garnstudion Alaska, väri 12

Puputsi said...

Oih, toi näyttää tosi hyvältä! Ja jotenkin se on niin sun näköinen. :) Tykkään kovasti tosta kokonaisuudesta, tuskin maltan odottaa kuvaa valmiista takista.

musta lammas said...

Näyttää todella kauniilta jo nyt, ja valmistuttuaan vielä paremmalta. Jännittävää nähdä, millaiseksi kaulus muotoutuu. :)

Väri on ihana myös.

milliini said...

voi että, nyt harmittaa etten valinnut tekeillä olevaan palmikkotakkiini palmikkokuviota...

haastoin sinut meemiin, jos et halua vastata, jätä vastaamatta.