2007/01/01

Vuosikatsaus

Viime vuosi oli minulle neulomisen kannalta siirtymävuosi, muutuin vähitellen harrastelijamaisesta satunnaisneulojasta vakavaksi neuleaddiktiksi. Edelleen neulon paljon asusteista, koska pidän niiden neulomisesta, mutta nyt kun vaan sovellan jotain omakeksittyä kutsun sitä suunnitteluksi enkä soveltamiseksi. Olen kirjoittanut ensimmäiset neuleohjeet, jotka on jo julkaistu Ullassa ja olen kehittänyt itselleni lankavaraston. Kaikki tämä tapahtui oikeastaan huomaamatta, kunhan vain tein niin. Kiitos hyvästä vuodesta ja toivottavasti ensi vuosi on vielä parempi.

Thank you for the past year and hope the next one will be even better. Last year I transformed from a hobbyist occasional knitter into addict. I now call the knits I make without any real pattern designed by me, not just something applied. I've ordered yarn online. I've aquired yarnstash. A real one.

Perinteikkäästi (tein jo kerran aikaisemmin, edellisessä blogissani vuosi sitten) vuoden voisi aloittaa katsauksella kissan elämään. Ei sen enempää selittelyitä, neulon kyllä mutta kuvaaminen on vielä vähän vaiheessa vaikka muutama valmis neule olisikin esiteltäväksi.

Following the traditions of now long gone blog this the review of a cats life.

3 comments:

Martsuli said...

Ihania kissankuvia sinulla! Hyvää uutta vuotta sinulle!

Meeri said...

Kissanrumilus on kyllä hellyyttävä! Täytyy koettaa sovittaa tervehdyskäynti aikatauluun kun tulen seuraavan kerran sinnepäin...

Taiska said...

Ihania kissakuvia! Meillä on muuten ihan samanlaiset ruokakupit! Siis kaikki nuo kuvassa näkyvät.